Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


joi, 12 decembrie 2013

Food for Monster





-Katherine,fugi!

Nici nu trebuia sa-i zica de doua ori.Marii viteza,incercand sa nu se impiedice - ceea ce nu-i iesi prea bine,alegandu-se c-o duzina de cazaturi.Genunchii ii sangereau,hainele ii erau transpirate,iar parul ii era plin de frunze si pamant.Insa asta nu conta.Important era sa ajung undeva in siguranta.Undeva unde nu era EL.

-La dracu'!injura,cand piciorul i se intepeni intr-o capcana pentru ursi.Incerca s-o desfaca,ignorand durerea,numai nu prea mai avea timp.EL era aproape.Ii putea simti duhoarea de mort.

Nu era vampir.Nici pe departe.Ci un afurisit de strigoi.Un cadavru adus la viata,prin stiinta.

Desigur,termenul de ''adus la viata'',nici nu se compara cu adevarul.Adica ca era un cadavru umblator,fara pic de sentimente sau constiinta.Se lasa dominat doar de-un singur instinct:foamea.Avea o forta incredibila,si parea ca nimic nu-l poate ucide.Matt le incercase pe toate.De la decapitat,la gloante in inima sau in cap.A incercat chiar si sa-i dea foc,si-al naibii tot nu murise.

Matt aparu din spatele ei,repezindu-se sa-i desfaca capcana.

-Haide!zise,reusind intr-un final sa-i scoata piciorul.O apuca de brat,tragand-o dupa el.

-Nu cred c-o mai pot tine mult asa,il anunta Katherine,simtind ca puterile o lasa.

Blondul o salta in brate,neoprindu-se.Ii putea auzii pasii strigoiului chiar in spatele lui,simtindu-i si oribilul miros.Nu va mai dura mult pana avea sa-i prinda.Se misca repede,iar el n-o putea tina la infini asa.Va obosi intr-un final.Si-atunci vor fi terminati.Vor deveni mancare pentru monstru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu