Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


joi, 8 august 2013

Flacarile ucigase

 
 
 


    Flacarile se raspandeau ca fulgerul,inghitind intreaga casa.

    Kara incerca sa-si stapaneasca lacrimile,in timp ce fumul ii ustura ochii si-o ineca.Trebuia sa continuie sa mearga.Trebuia sa reziste.Pentru el.

    -Jayy!striga tanara,printre accesele de tuse.Jayy!

    Totul ardea in jurul ei.Nu stia pe unde s-o mai ia.Pe unde sa mai caute.

    -Kara?O soapta-i ajunse la urechi,aducandu-i speranta in suflet.

    -Jayy,rezista!Vin!Sarii peste cateva scanduri cazute de-a curmezisul,cuprinse de flacari,incercand sa vada clar prin tot fumul din jur.

    Prima ei reactie fu sa-si duca mana la gura,in incercarea de-asi opri un tipat de groaza,insa iesi aproape mut.Jayy era pe jos,in capul oaselor,cu piciorul drept prins sub o canapea.Iar pe fata avea cateva zgarieturi.

    -Jayy!Incepu sa planga,prabusindu-se in genunchi langa el.Oh,Jayy!

    -Sunt bine,iubito,sunt bine.

    -Am sa te scot de-aici,zise,incercand sa miste canapeaua,insa era mult prea grea.Lacrimile ii cadeaua pe obraji,in timp ce se chinuea sa dea canapeaua de pe piciorul lui.Era disperata.Iar faptul ca Jayy ii cerea sa plece,si sa-l lase acolo,n-o ajuta deloc.Nu voia sa-l piarda.Nu acum,cand abia l-a gasit.Nu abia cand a cunoscut iubirea in sfarsit.

    
    Kara pleca de-acasa,grabindu-se sa ajunga la intalnire.Il cunoscute pe facebook,si deja avea impresia ca se vor casatori,si vor avea cativa copilasi.Era o fire foarte visatoare,iar declaratile lui de dragoste o faceau sa se simta ca in Paradis.Era dulce,romantic,si iubea poezia si cartile de dragoste.Era perfect.

    Ajunsa pe strada unde-i ceruse sa se intalneasca,isi stranse hanoracul in jurul ei.Vantul adia cam tare,iar ea isi luase pe dedesubt decat un maieu pe umar.Iar in jos purta o fustita cu volanase,de culoare alba,si-o pereche de sandale de aceasi culoare.Parul brunet il avea prins c-o bentita albastra,pe care-o asortase cu ochii ei,de-un albastru-cenusiu.  

    Insa ce nu stia ea,era ca asa-zisul baiat perfect,era mana-n mana cu traficantii de carne vie,iar ea avea sa fie drogata,batuta,si pusa sa se culce cu fel si fel de barbati pentru bani,daca nu aparea Jayy s-o salveze.

    Se plimba c-un prieten,fumand si ei o tigara,si vorbind despre o viitore petrecere,la care voiau sa se mearga,cand o vazusera pe fata zbatandu-se in bratele unui barbat cu vreo douazeci de ani mai mare ca ea.Asa ca s-au dus sa vada care-i treaba,si cand tipu' le-a zis sa se care,ca nu-i treaba lor,au scapat-o din ghiarele lui,si l-au luat la bataie.  

    Dupa aceea,Jayy s-a oferit s-o conduca acasa,iar pe drum s-au imprietenit,si-au cazut de acord sa se vada si a doua zi.Si-asa a inceput povestea lor de dragoste.Care dura abia de trei luni.


    -N-am sa te parasesc,ii spuse in lacrimi,cuprizandu-i fata in maini.N-am sa te las singur.

    -Kara,te rog!Si el plangea.Stia ca n-avea de gand sa plece,si ca n-avea cum s-o convinga.Stia asta,dar totusi trebuia sa incerce.Nu voia ca din cauza lui aceasta fiinta frumoasa si pura sa moara.Nu asa.Nu.Ea trebuia sa moara inconjurata de copii si nepoti,nu la cinspe ani.Nu la o varsta atat de frageda,cand abia cunoaste bucuriile vietii. 

    -Nimic din ce imi vei zice nu ma va convinge sa te parasesc.Nimic!Decat sa traiesc o viata fara tine,prefer sa mor aici si acum.Fiindca asa macar vor fi impreuna.Pentru totdeauna!

    Si-au apropiat buzele,unindu-le intr-un sarut.Un ultim sarut,inainte ca flacarile ucigase sa-i traga in bezna mortii eterne.Inainte ca intreaga casa sa fie facuta scrum,cu ei inauntru.Fara ca nimeni sa stie ca erau acolo.La locul lor secret.Pentru ceilalti era de cat o simpla casa parasita,dar pentru ei era mult mai mult.Era locul unde-si declarasera dragostea unul altuia,locul unde s-au sarutat pentru prima data,si locul unde si-au gasit sfarsitul.

    Era inceputul,si sfarsitul povestii lor de dragoste.Pe aceasta lume.



                                                                Sfarsit

    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu