Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


vineri, 3 iunie 2011

Inexplicabil

        Cerul era întunecat si ceaţa deasă nu te lăsa sa vezi nimic.Vantul bătea cu putere si vajia ca un monstru în căutarea hranei,iar ploaia cădea în picături groase si rapide,ca si cum ar vrea sa distrugă pamantul.Fulgerele si tunetele te făceau sa te bagi în plapuma de frica si sa zici ,,Tatăl Nostru''.Cainii urlau si pisicile mieunau,de te treceau toţi fiorii pe spate.

        Larisa înainta spre cimitirul unde fugise sora ei mai mica,Daria,cu 10 minute în urma,cand ziua era precum o zi normală de vară.Era udă din cap pană în picioare si tremura de frica.În timp ce înainta din ce în ce mai adanc în cimitir,o striga pe Daria si încerca s-o sune pe bunica lor,dar telefonul arăta ,,fără semnal''.

        Larisa simţea ca cineva îi urmăreşte fiecare mişcare,dar din cauza cetei nu putea sa-si dea seama.
        ''Poate s-a dus acasa''gandi ea.Se întoarse ca sa plece,dar acum nici ieşirea nu stia unde este.Înainta fără sa ştie încotro,iar după 15 minute de mers,fără sa găsească cale de ieşire,în fata ei,apăru un caine negru,mult mai înalt de cat unul normal,cu ochii roşii si cu o privire de te băga în sperieţi.
Era încremenită de spaimă,iar picioarele nu mai vreau sa se mişte din loc.Închise ochii si începu sa spună ,,Tatăl Nostru'' si sa se închine.
După un timp,Larisa deschide ochii si nu-i vine sa creadă ce vede.
Cerul era albastru si parcă te îndemna sa-l admiri,iar ceaţa disparuse de tot,la fel si cainele.Caini si pisicile încetase sa miaune si sa urle,iar vantul abia adia.Totul redevenise ca înainte.
O lua la fugă spre casa,unde o găsi pe surioara ei în grădină,incercand sa prindă un fluture.O lua în braţe,o invarti si o umplu te pupici,apoi se duse la bunica ei sa-i povesteasca cele intamplate.
Bunica îi dădu o cruciulita de argint cu pietre si îi spuse:
-Sa o porţi mereu la tine!Te va proteja de rău!
-Multumesc,bunico!




Unele lucruri ni se par imposibile,dat totusi ni se pot intampla!Nimeni nu poate stii cu exaccitate tot ce ne incojoara!Alaturi de noi pot traii mii si mii de alte fiinte,bune,sau rele.Daca noi nu le vedem,asta nu inseamna ca ele nu exista!

2 comentarii:

  1. foarte frumoasa postare si morala la fel ... cu credinta poti ajunge departe ... si ciar daca noi nu stim chiar exista o lume paranormala ascunsa pe care noi nu sa o intelegem nicioodata ...
    kisses , Deni

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,asa e,si ma bucur ca ti-a placut.
    Pup

    RăspundețiȘtergere